Přeskočit navigaci

Zákazník: Nepřihlášen

Košík je prázdný

Slovenský eshop

FACEBOOK

Zboží v akci

NOVÝ ESHOP

Blood will flow

Zlevněné zboží před a po expiraci

MHP IsoFast 1278g exp.

MHP IsoFast 1278g exp.
Zvětšit obrázek

Minimální doba trvanlivosti: cokolada - 31.8.2015, vanilka - 31.7.2015. Maximální chuť, a maximální pohodlí, IsoFast sází jen na vysokou kvalitu a maximální výkon proteinu. IsoFast může být Vaší poslední volbou po hledání kvality. IsoFast poskytuje nejen ultra čistý, vysoce biologicky využitelný izolát syrovátkové bílkoviny, ale také účinný systém distribuce takové bílkoviny tam kde je jí třeba, aby tam mohl zajistit silnou asimilaci živin.

Akce!
termín dodání: Skladem
Výrobce: MHP
Kód:4207

Cena: 999 Kč s DPH
běžná cena: 1 390 Kč, ušetříte: 391 Kč

Vyberte si variantu
  Název zboží Cena Ks
Čokoláda (exp. 31.8.2015) Čokoláda (exp. 31.8.2015)  999 Kč Přidat Ubrat
Vanilka (exp. 31.7.2015) Vanilka (exp. 31.7.2015)  999 Kč Přidat Ubrat

MHP IsoFast

Obsahuje 90% čistého proteinu!

Maximální chuť, a maximální pohodlí, IsoFast sází jen na vysokou kvalitu a maximální výkon proteinu. IsoFast může být Vaší poslední volbou po hledání kvality. IsoFast poskytuje  nejen ultra čistý, vysoce biologicky využitelný izolát syrovátkové bílkoviny, ale také účinný systém distribuce takové bílkoviny tam kde je jí třeba, aby tam mohl zajistit silnou asimilaci živin. S 90% čistého proteinu v odměrce, úžasnou chutí a dokonalou směsí proteinů, si MHP a mnoho jejich sportovců myslí, že nemůžete zvolit lépe a inteligentněji. 

"IsoFast obsahuje 25 gramů syrovátkového izolátu v každé dávce!" 

IsoFast překonává v tom jak chutná všechny proteinové koktejly na trhu. Když otevřete dózu s proteinem vyvylí se na vás vůně příchutě, kterou jste si koupili. Isofast má další rozměr! Jeho příjemná vůně vás navnadí na lahodnou chuť, která je bez diskusí. IsoFast je k dispozici ve čtyřech příchutích, čokoláda, arašídové máslo čokoláda, vanilkový krém, krémová jahoda. Pokud jde o to, co skutečně dělá tu pravou chuť IsoFast proteinu, tak to jsou skutečné kousky třeba čokolády v čokoládové příchuti, které mají příjemnou měkkou konzistenci, nebo skutečné kousky jahod a příchuť vanilky obohacují kousky vanilkových fazolek. Prostě neuvěřitelné... Dobrým tipem je dát do sklenice 2-3 ledy a namíchat třeba čokoládovo arašídovou příchuť, to pak vůbec nevěříte tomu, že pijete proteinový koktejl.

Jak se IsoFast vyrábí? 

  • IsoFast se získává pomocí CTP ™ což je Mikrofiltrace za studena, je speciální křížová metoda Mikrofiltrace (CFM), která odstraní větší, méně vstřebatelné molekuly bílkovin při filtrování tuku, laktózy a popel, které jsou běžně přítomné v syrovátkových koncentrátech a další běžně úžívaných proteinech nižší kvality (vodítkem bývá často cena výrobku).
  • Filtrační membrány používané v procesu CFM, jsou mimořádně jemné a mají schopnost odstranit ještě více laktózy, popela a tuku než procesem ultra-filtrace, která se používá pro jiné méně kvalitní výrobky ze syrovátkových bílkovin. Použití tohoto sofistikovaného procesu umožňuje MHP produkovat IsoFast, vynikající Ultra Čistý Protein, který udržuje optimální poměr macronutrutientů, dávku 27 g bílkovin, 1 g sacharidů a mezi 0.2 g a 0.5 g tuku (drobné odchylky jsou závislé na příchuti).

"To je získávání pomocí CTP ™ Mikrofiltrací (za studena)."

CFM je jednou z nejlepších metod k extrakci proteinů na současném trhu. Tento výrobní proces je daleko lepší než jákékoliv jiné zpracování extrémně čistého izolátu. Celý proces probíhá při mrazivých 4 stupních Celsia a výsledkem je tak téměř 100% protein a peptidy v nejvyšší nedenaturované (bio-aktivní) podobě.

"Mikrofiltrace za studena poskytuje nedenaturovaný protein s mnoha bioaktivními frakcemi syrovátkové bílkoviny."

Naše izoláty syrovátkových bílkovin jsou vyráběny "za studena" nebo při nízkých teplotách mikrofiltračního procesu a sušené nepřímým teplem. Proces mikrofiltrace za studena umožňuje Iso-Chill ten z syrovátkového izolátu dokáže poskytnout nedenaturovaný protein s plnou rovnováhu bioaktivních syrovátkových proteinových frakcí, včetně imunoglobulinu, laktoferinu a glykomakropeptidů (GMP).

Jak se Whey Protein Izolat vůbec vyrábí? 

Výroba syrovátkového izolátu prochází následujícími kroky:

  1. Čerstvé mléko je testováno odborníky na kvalitu.
  2. Tvaroh, část mléčného tuku je oddělen pro sýry.
  3. Vodnaté kapaliny tj. část, která zůstává, je filtrována přes proces s názvem mikrofiltrace, která odstraní laktózu a popel.
  4. Koncentrát tekutiny pak prochází napříč křížovou mikrofiltrací. Což je místo, kde je syrovátka izolována a jede přes extrémně jemné keramické membrány. Tento proces odstraní potřebu chemikálií používaných v jiných procesech.
  5. Syrovátka se vysuší a voda je odstraněna.
  6. Konečně, čistý izolát syrovátkové bílkoviny je zabalen do nádoby.

Všechny tyto kroky jsou prováděny na farmaceuticky licencované výrobní lince pro zajištění kvality a integrity. Každá složka a každá vyrobená série je nezávisle testována v laboratoři na čistotu a kvalitu, to je jidiná možnost jak zajistit pokaždé konzistentní kvalitu.

 

  • SLOŽENÍ - VANILKA

 

 

Reklama
Rybářské potřeby | Zahradní nábytek | Ubytování v Chorvatsku
Nářadí Simon | Katalog WWW stránek | Krby a kamna